Voorwaarden Molenaarsbrocante:

 

* Graag voor het plaatsen van een bestelling goed de algemene voorwaarden doornemen. Als u een bestelling plaatst dan gaat u akkoord met de voorwaarden *

 

  • Betalingen: Vooraf overmaken. Tenzij u het product ophaalt in onze winkel. 

 

  • Levertijd: Het pakket gaat op de post zodra de betaling is voldaan. Maximale levertijd 1/3 werkdagen. Zodra het pakket verzonden is ontvangt u mail.

 

  • Verlies / beschadigingen: We verpakken de producten zorgvuldig en met liefde! Molenaarsbrocante is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadigingen van artikelen. 

 

  • Retourneren: Ouderdomssporen en kleurverschillen gelden niet als reden voor retourneren. Als het product toch niet naar wens is, dan kan deze retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen. [Verzendkosten zijn voor eigen rekening] Twijfelt u over een bepaald product? Dan kunt u hem in onze winkel bekijken! Verzendlabel kunt u via ons aanvragen : molenaarsbrocante@gmail.com . Als het artikel goed ontvangen is dan ontvangt u het bedrag terug van de verkochte producten.

 

  • Artikelen: Vintage & brocante artikelen hebben doorgaans gebruikerssporen, ouderdom charme! Deze worden vermeld in onze webshop bij het artikel. Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de site. We doen ons uiterste best om alles zorgvuldig te benoemen.